تغذیه در بیماری پروانه ای Things To Know Before You Buy
تغذیه در بیماری پروانه ای Things To Know Before You Buy
Blog Article
با ملایمت از مواد مرطوب کننده همچون وازلین بر روی پوست فرد بیمار مالش دهید.
محققان در حال مطالعه روشهای بهتر برای درمان و تسکین علائم بیماری پروانهای هستند، از جمله:
برای درمان یبوست کودکان، ملینها غالبا در کنار مواد غذایی مفید برای بیمار تجویز میشوند. معمولا در ابتدا ملینهای اسمزی و سپس در صورت لزوم تحریک کنندهها امتحان میشوند.
به طور مرتب ناخنهای کودک را کوتاه نمایید. به کار بردن دستکش موقع خواب میتواند موجب جلوگیری از خراشیدگی و عفونت گردد.
همینطور برای فعالیتهای خارج از منزل میتوانید با پوشیدن لباسهایی با پارچه و آستینهای بلند از خود محافظت نمایید.
نوع اکتسابی این بیماری در بزرگسالی بروز میکند و بیشتر در بیماریهای خودایمنی دیده میشود. بروز و ظهور این بیماری سن خاصی ندارد و در هر سنی ممکن است ایجاد شود.
این امکان وجود دارد که به عمل جراحی نیاز باشد. انتخابهایی find here که اغلب برای این وضعیت میتواند باشد، شامل موارد زیر میباشند:
وجود عصبانیت یا دلهره یا استرس در اعضای خانه (به کودک منتقل میشود)
استفاده از محصولات درمان کننده در پانسمان: میتوان از برخی از روغنها و کرمهای مرطوب کننده در باندهای نچسب استفاده نمود و به آرامی پانسمان را روی زخم قرار داد.
برای مثال، کاوری را بر روی صندلی های خودرو قرار دهید و وان حمام را با یک حوله ضخیم بپوشانید.
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
بیشتر انواع بیماری پروانه ای به ارث برده می شوند. این شرایط معمولاً در نوزادی یا اوایل دوران کودکی بروز داده می شود ، برخی افراد ممکن است علائم و نشانه ها را تا دوران نوجوانی یا اوایل بزرگسالی گسترش دهند.
گشاد کردن مری از طریق عمل جراحی میتواند این مشکل را تا حدودی حل نماید و حرکت غذا از دهان به معده را آسان سازد. خطرات این عمل شامل سوراخ شدن مری میباشد.
داروها میتوانند به کنترل درد و خارش و درمان عوارضی مانند عفونت خون (سپسیس) کمک کنند و اگر زخم علائم عفونت گسترده (تب، ضعف، تورم غدد لنفاوی) را نشان دهد، ممکن است پزشک آنتیبیوتیکهای خوراکی را تجویز کند.